Bike Odyssey 2023: 15 - 17 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα

Και άλλες εγγραφές άνοιξαν με την έναρξη να πλησιάζει!

fb2

Οι προετοιμασίες για το Bike Odyssey 2019 έχουν ξεκινήσει για τα καλά!

 

Με μόνο δύο μήνες καιρό για να ανοίξουν οι εγγραφές των αθλητών, η διοργάνωση του Bike Odyssey ετοίμασε τη φόρμα «Βρες Συναθλητή» για εκείνους που θέλουν να πάρουν μέρος στο δυσκολότερο αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα κάποιον ή κάποια με το ίδιο πάθος για τη ποδηλασία! Με αυτόν τον τρόπο, αφού ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει τη φόρμα και κατόπιν συνεννόησης, η διοργάνωση θα σας φέρει σε επαφή με τον καινούργιο συναθλητή σας και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία.

odyssey tourism

Από την άλλη, αν κάποιος έχει έναν συγγενή ή φίλο που συμμετάσχει στον αγώνα ή απλά προτιμάει να δει τα τοπία που διασχίζει το Bike Odyssey, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να συμπληρώσει τη φόρμα «Odyssey Tourism». Μόνο αυτό αρκεί για να ζήσει το Bike Odyssey από την πλευρά του τουρίστα, απολαμβάνοντας τα πανέμορφα τοπία, τα γραφικά χωριά και την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης της ορεινής Ελλάδας.

 

volunteer

Παρόλα αυτά, λόγω του μεγέθους ενός αγώνα σαν του Bike Odyssey, για να υπάρξει ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού και των παραπάνω, το Bike Odyssey στηρίζεται στη συμβολή των εθελοντών. Επομένως, αν επιθυμείτε να γίνετε πολύτιμο μέλος της διοργάνωσης του Bike Odyssey για να βοηθήσετε σε πόστα όπως στους σταθμούς τροφοδοσία, στο service κτλ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα «Αίτηση Εθελοντή». Απαραίτητη προϋπόθεση η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

 

Αναζήτηση στα νέα

Το BikeOdyssey είναι ένας 8ήμερος XC (Cross Country) ποδηλατικός αγώνας που διασχίζει την οροσειρά της Πίνδου. Είναι ο δυσκολότερος αγώνας στην Ελλάδα και ένας από τους δυσκολότερους παγκοσμίως.

Newsletter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα λαμβάνετε τα ενημερωτικά emails του BikeOdyssey.

Επικοινωνία

Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 31, Γέρακας Αττικής, 15344
Ώρες Γραφείου:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 20:00

 

+30 210 6613120
info@bikeodyssey.gr

 

Fast Stats

Some fast stats:

620

Km

19 800

elevation gain

57

villages

8

days