BikeOdyssey 2019: 15 Ιουνίου- 23 Ιουνίου 2019

Privacy Policy - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΡΟΟΙΜΙΟ

H Επιχείρηση με επωνυμία "Μακρυγιάννης Θ. Χρήστος", που εδρεύει στον Γέρακα Αττικής, στην οδό Αγ. Ιωάννη Θεολόγου 31 και με τηλέφωνο 210 6613120 είναι η ιδιοκτήτρια του παρόντος ιστότοπου και στο εξής θα αναφέρεται ως "η Επιχείρηση". Οι χρήστες ή επισκέπτες των ιστοσελίδων της Επιχείρησης αναφέρονται ως "ο Πελάτης", ασχέτως αν προβούν σε παραγγελίες υπηρεσιών ή προϊόντων από την Επιχείρησή μας. Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στους πελάτες που εξυπηρετεί η Επιχείρηση αλλά και στους απλούς επισκέπτες των ιστοχώρων της.

Η Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καλύπτει και αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των αναγνωστών / επισκεπτών / χρηστών / μελών από την Επιχείρηση, κατά την διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων ιδιοκτησίας της. Η Επιχείρηση είναι ιδιοκτήτης, δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων των σελίδων και υπηρεσιών τους, καθώς και ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των δεδομένων που τυχόν δηλώνονται από τους επισκέπτες / χρήστες αυτών.
Η παρούσα πολιτική / σύμβαση, σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει την έννομη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών των σελίδων και οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών, οι οποίες δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή / και την ιδιοκτησία της Επιχείρησης.

  1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 
    Η παρούσα πολιτική προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ισχύει μόνο για τις σελίδες των οποίων την ιδιοκτησία και διαχείριση έχει η Επιχείρηση και δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου ή για πρακτικές άλλων εταιρειών τις οποίες η Επιχείρηση δεν ελέγχει.
    Οι σελίδες δύνανται να περιλαμβάνουν links («δεσμούς») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από την Επιχείρηση αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Επιχείρηση για τους όρους προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών, τους οποίους υιοθετούν και εφαρμόζουν οι φορείς αυτοί.
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    Για την απλή περιήγηση στις σελίδες της Επιχείρησης δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του επισκέπτη/χρήστη.
    Η χρήση από την Επιχείρηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών λαμβάνει χώρα αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση και υποστήριξη των χρηστών κατά την λειτουργία των υπηρεσιών στις οποίες εγγράφονται, την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεών τους, καθώς και την ενημέρωσή τους αναφορικά με την προώθηση νέων υπηρεσιών.
    Οι ως άνω πληροφορίες δύνανται να ζητηθούν για την εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη στην λίστα παραληπτών (mailing list) για την αποστολή από την Επιχείρηση των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) των ιστοσελίδων. Επίσης, κατά την αποστολή της φόρμας εγγραφής στην Επιχείρηση συλλέγεται και η διεύθυνση ΙΡ του επισκέπτη/χρήστη, καθώς και αποστέλλεται και cookie στον υπολογιστή του χρήστη.
    Οι σελίδες παρέχουν στους επισκέπτες / χρήστες τους την δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, να τα διορθώσουν και να τα επικαιροποιήσουν ή και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους.
    Μία σελίδα συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης / χρήστης:
    Α. εγγράφεται στις υπηρεσίες της,
    Β. χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της και
    Γ. επισκέπτεται τις σελίδες της.
    Ειδικότερα, οι τεχνικοί τρόποι με τους οποίους συλλέγονται προσωπικά δεδομένα των χρηστών κατά την χρήση των υπηρεσιών των σελίδων είναι οι ακόλουθοι:
  3. ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

α. Προσωπικά δεδομένα που δύνανται να ζητηθούν από την σελίδα.
Όταν ο επισκέπτης / χρήστης χρησιμοποιεί ορισμένες λειτουργίες των σελίδων, όπως κατά την εγγραφή του για συγκεκριμένες υπηρεσίες ή όταν επικοινωνεί απευθείας με κάποια σελίδα ή υπηρεσία, μπορεί να ζητηθούν από αυτόν διάφορες πληροφορίες. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αυτές ανά περίπτωση είναι οι εξής:

  • Φόρμα δήλωσης συμμετοχής σε αγώνα
    Ανά συμμετέχοντα ζητούνται:
    Όνομα ομάδας, Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλλο, ύψος, βάρος, Διεύθυνση, Τηλέφωνο,Email, Χορηγοί, Παρόμοιοι αγώνες που έχει συμμετάσχει, μέγεθος μπλούζας.
  • Φόρμα εύρεσης συναθλητή
    Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Email, Εμπειρία
  • Φόρμα δήλωσης συμμετοχής δημοσιογράφων
    Ανά συμμετέχοντα ζητούνται:
    Ονοματεπώνυμο, Magazine/site, E-mail, Τηλέφωνο, Διεύθυνση
  • Φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο Odyssey Tourism
    Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, E-mail, Τηλέφωνο
  • Φόρμα δήλωσης εθελοντών
    Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, E-mail, Τηλέφωνο, Επάγγελμα, Ημ. Γέννησης, Γλώσσες, Ενδιαφέροντα, Εμπειρία, Βιογραφικό σημείωμα
  • Φόρμα Επικοινωνίας
    Όνομα, E-mail
  • Φόρμα εγγραφής σε newsletter
    E-mail

β. Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδραση του επισκέπτη/χρήστη με την σελίδα:
Όταν ο επισκέπτης / χρήστης επισκέπτεται και αλληλεπιδρά με την σελίδα, και με αυτό τον τρόπο μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, όπως: – η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή του,
– ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,
– οι ιστοσελίδες που επισκέφθηκε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή του στην σελίδα,
– δικτυακοί τόποι και διαφημίσεις που βλέπει και συνδέσεις στις οποίες κάνει ‘κλικ’ εντός της σελίδας,
– συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με ποσοστά email με κλικ σε διαφημίσεις (click-through) και προβολή βίντεο χρηστών,
– βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
– πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών.

γ. Πληροφορίες μπορούν να συλλέγονται από άλλες πηγές:
Μέσω της χρήσης των υπηρεσιών μιας σελίδας, μπορεί να υπάρχει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες / χρήστες από τρίτες πηγές και πλατφόρμες (όπως δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης, βάσεις δεδομένων, online εταιρείες μάρκετινγκ και εταιρείες που στοχεύουν σε διαφημίσεις), οι οποίες περιλαμβάνουν:
– εάν αποκτήσει ο επισκέπτης / χρήστης πρόσβαση σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων (όπως το Facebook Connect ή το Twitter) μέσω της σελίδας, το όνομα χρήστη και οι λίστες σύνδεσής του για τις εν λόγω υπηρεσίες,
– δημογραφικά δεδομένα, όπως η ηλικιακή ομάδα, το φύλο και τα ενδιαφέροντα,
– αλληλεπιδράσεις με διαφημίσεις και δεδομένα προβολών όπως ποσοστά κλικ σε διαφημίσεις (click-through) και πληροφορίες σχετικά με το πόσες φορές έχει δει μια συγκεκριμένη διαφήμιση,
– μοναδικά αναγνωριστικά, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών ταυτοποίησης κινητών συσκευών, τα οποία μπορούν να εντοπίσουν τη φυσική θέση των εν λόγω συσκευών σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο.
Σημειωτέον ότι η σελίδα μπορεί να συνδυάσει τις πληροφορίες που συλλέγονται απ’ ευθείας με τις πληροφορίες που λαμβάνονται από τρίτες πηγές.

δ. Διαφημίσεις:
Για την εκ μέρους της Επιχείρησης παροχή δωρεάν πρόσβασης στο περιεχόμενο των σελίδων του, προβάλλονται σε αυτόν διαφημίσεις, πολλές από τις οποίες είναι στοχευμένες με βάση πληροφορίες σχετικά με τον κάθε επισκέπτη/χρήστη χωριστά. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies, web beacons και από άλλες πηγές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημογραφικά δεδομένα ή πληροφορίες σχετικά με τις online δραστηριότητες ή τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών / χρηστών, για την προβολή στοχευμένων διαφημίσεων. Σημειωτέον ότι οι πρακτικές τρίτων διαφημιστών ή πλατφορμών που συλλέγουν δεδομένα στις σελίδες δεν καλύπτονται από την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

  1. ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
    α. Η Επιχείρηση τηρεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται και συλλέγονται στις παραπάνω περιπτώσεις δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης από την μεριά της Επιχείρησης .
    β. Η Επιχείρηση δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή / και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών σε κανέναν τρίτο φορέα.
    γ. Η Επιχείρηση μπορεί να διοχετεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών σε τρίτους αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
    – Εφόσον έχει την ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για την διοχέτευση των προσωπικών τους δεδομένων, η οποία τεκμαίρεται ότι δίνεται όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγραφεί ως μέλος σε κάποιον από τους Ιστότοπους ιδιοκτησίας της Επιχείρησης και δεν υποβάλει αίτηση αντίρρησης, κατά τα ανωτέρω.
    – Στην περίπτωση κατά την οποία η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών προς τρίτους που συνεργάζονται με τις σελίδες ιδιοκτησίας της Επιχείρησης καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των αιτημάτων των χρηστών. Οι τρίτοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) που συνεργάζονται με τους ιστότοπους ιδιοκτησίας της Επιχείρησης έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι επισκέπτες / χρήστες των σελίδων καταθέτουν σε αυτές μόνο στον βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς τις εν λόγω υπηρεσίες.
    – Εφόσον η διοχέτευση των προσωπικών στοιχείων επιβάλλεται από διάταξη Νόμου και αποκλειστικά και μόνο στις αρμόδιες Αρχές. δ. Η Επιχείρηση δύναται, επίσης, για την εξυπηρέτηση σκοπών στατιστικής ανάλυσης, και προκειμένου να συλλεγούν πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται οι σελίδες και υπηρεσίες του, να τηρεί σε συγκεντρωτική μορφή και να αναλύει τα δεδομένα που συλλέγονται, ώστε να βελτιώνεται η λειτουργικότητα των σελίδων και υπηρεσιών και να διαμορφώνεται καλύτερα το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός τους.
  2. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

α. Επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
Με τη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται, προκειμένου να αποσταλεί σε αυτόν (τον χρήστη) υλικό επικοινωνίας μέσω e-mail, όπως ενημερώσεις κυρίων άρθρων, πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στην σελίδα την οποία επισκέπτεται και, με τη συγκατάθεσή του, διαφημιστικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες της Επιχείρησης ή για προϊόντα και υπηρεσίες συνεργατών της σε θέματα μάρκετινγκ.
Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης εγγραφεί σε ένα από τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Επιχείρησης , θα του αποστέλλεται επίσης το ενημερωτικό δελτίο που ζήτησε.

β. Επικοινωνίες μέσω κινητών συσκευών
Με τη συγκατάθεσή του επισκέπτη/χρήστη, επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου του, ώστε να αποσταλούν σε αυτόν προωθητικά μηνύματα, ενημερώσεις ή άλλες υπηρεσίες.

δ. Διάθεση πληροφοριών σε τρίτους
Η Επιχείρηση σέβεται το ιδιωτικό απόρρητο των επισκεπτών / χρηστών και μοιράζεται τις πληροφορίες που τους αφορούν, υπό ορισμένες περιστάσεις και μόνο. Ειδικότερα, πληροφορίες σχετικές με τους χρήστες καθίστανται διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα, αποκλειστικά υπό τις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:
– Μπορεί να κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν άμεσα τους χρήστες, για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη του περιεχόμενου, των υπηρεσιών και των διαφημίσεων. Υπογραμμίζεται ότι δεν κοινοποιούνται στοιχεία επικοινωνίας σε τρίτα μέρη που διαφημίζονται στις σελίδες.
– Η παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τις σελίδες, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, αναλυτικά στοιχεία, μάρκετινγκ, επεξεργασία δεδομένων και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου μπορεί να ανατίθεται από την Επιχείρηση σε τρίτα πρόσωπα. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν τους Χρήστες μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό της Επιχείρησης .
– Σε περίπτωση εξαγοράς κάποιας σελίδας ή συγχώνευσής της με άλλη εταιρεία μπορεί να κοινοποιηθούν πληροφορίες που αφορούν τους επισκέπτες / χρήστες. Ωστόσο, σε μία τέτοια περίπτωση, η Επιχείρηση θα ενημερώσει τους επισκέπτες / χρήστες του, τοποθετώντας ευδιάκριτη γνωστοποίηση στις σελίδες του ή αποστέλλοντας γνωστοποίηση στην κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καθορίζεται στο λογαριασμό τους, προτού οι πληροφορίες αυτές μεταβιβασθούν και υπαχθούν σε διαφορετική πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
– Μπορεί να κοινοποιούνται πληροφορίες σχετικές με τους επισκέπτες / χρήστες για να διερευνηθούν ή / και αποτραπούν παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για απάτη, εάν συντρέχουν περιστάσεις που εμπεριέχουν πιθανές απειλές για τη σωματική ακεραιότητα ή άλλα δικαιώματα και συμφέροντα οποιουδήποτε προσώπου, ή εάν απαιτείται από το νόμο καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες η Επιχείρηση θεωρεί καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη.
– Γενικότερα, εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις, οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς που θα γνωστοποιούνται στους επισκέπτες / χρήστες κατά τη στιγμή συλλογής των πληροφοριών ή κατόπιν της συγκατάθεσής τους.

ε. Υπηρεσίες τρίτων
Για την απλοποίηση διαδικασίας εγγραφής στις σελίδες παρέχεται στους επισκέπτες / χρήστες η δυνατότητα να έχουν πρόσβαση ή να αλληλεπιδρούν με υπηρεσίες τρίτων, όπως το Facebook και το Twitter. Όταν γίνεται η σύνδεση στις σελίδες, μέσω αυτών των υπηρεσιών τρίτων, μπορεί να κοινοποιούνται πληροφορίες για τους στους τρίτους παρόχους υπηρεσιών και αυτοί, αντίστροφα, μπορεί να κοινοποιούν στην Επιχείρηση δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες/χρήστες.
Όταν οι επισκέπτες / χρήστες επιτρέπουν στην Επιχείρηση να έχει πρόσβαση στα δεδομένα τους μέσω μιας υπηρεσίας τρίτων για τη δημιουργία προφίλ σε κάποια σελίδα, αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, όπως:
– Η αυτόματη δημιουργία σχέσεων στο σύστημα της Επιχείρησης . Για παράδειγμα, εάν ο επισκέπτης / χρήστης συνδεθεί με μία σελίδα μέσω μιας υπηρεσίας με μια δημόσια λίστα φίλων, όπως το Twitter, η Εταιρεία μπορεί να ελέγξει εάν οποιαδήποτε άτομα που ακολουθεί ο εκάστοτε επισκέπτης / χρήστης στο Twitter είναι επίσης μέλη της σελίδας. Στην περίπτωση αυτή, θα γίνεται αναπαραγωγή της σχέσης του επισκέπτη/χρήστη στο Twitter με αυτά τα μέλη, ρυθμίζοντας τους ώστε να είναι οπαδοί, followers ή φίλοι στη σελίδα.
– Προτάσεις σχέσεων. Για παράδειγμα, εάν ο επισκέπτης / χρήστης συνδέεται με τη σελίδα μέσω μιας υπηρεσίας που έχει μια ιδιωτική λίστα επαφών (όπως το Google και το Yahoo!), από πλευράς της Επιχείρησης γίνεται έλεγχος στις επαφές του για άτομα που είναι μέλη της σελίδας και του προτείνεται να γίνεται οπαδός αυτών των χρηστών. Υπογραμμίζεται ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη. Ο επισκέπτης / χρήστης πρέπει να επιλέξει να αποδεχθεί να γίνει οπαδός αυτών των προτεινόμενων χρηστών.
– Συμπλήρωση λίστας με πιθανούς φίλους στους οποίους ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να στείλει e-mail. Όταν οι χρήστες μοιράζονται περιεχόμενο με τους φίλους τους, χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, τη λειτουργία «forward-to-a-friend» (προώθηση σε έναν φίλο) η σελίδα μπορεί να χρησιμοποιήσει λίστες φίλων από υπηρεσίες τρίτων μερών για να δημιουργήσει μια λίστα επαφών στους οποίους μπορεί ο εκάστοτε επισκέπτης / χρήστης να επιλέξει να στείλει το e-mail.
– Συμπλήρωση λίστας με πιθανούς φίλους στους οποίους μπορεί ο επισκέπτης / χρήστης να στείλει συγκεκριμένα κατά υπηρεσία μηνύματα. Για παράδειγμα, μπορεί να γίνει χρήση από λίστες φίλων από υπηρεσία τρίτου μέρους για να δημιουργηθεί μια λίστα επαφών, στα μέλη της οποίας μπορεί ο επισκέπτης / χρήστης να επιλέξει να στείλει πρόσκληση για να δείτε μια διαδραστική παρουσίαση.
– Για την ενίσχυση και εξατομίκευση της εμπειρίας του επισκέπτη/χρήστη στις σελίδες, όταν αυτός είναι συνδεδεμένος μέσω υπηρεσίας τρίτου μέρους, η Επιχείρηση μπορεί να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες του λογαριασμού του, όπως η εικόνα του προφίλ του, ποιες ιστορίες είναι δημοφιλείς στο δίκτυό του και τι λένε οι φίλοι του για ορισμένα άρθρα ή αναρτήσεις.
Επιπλέον, σε περίπτωση σύνδεσης μέσω Facebook με την σελίδα, μπορεί ο επισκέπτης / χρήστης να δει αυτόματα ποιες ιστορίες είναι δημοφιλείς στο δίκτυό του και τι λένε οι φίλοι του για συγκεκριμένες ιστορίες.

  1. COOKIES
    Οι σελίδες μπορούν να χρησιμοποιούν cookies για την εύρυθμη λειτουργία την υπηρεσιών και των σελίδων τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (σε μορφή .txt) που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή κάθε επισκέπτη/χρήστη, εφόσον ο τελευταίος έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των σελίδων, καθώς και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες των σελίδων είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς.
    Ο επισκέπτης / χρήστης δύναται να ρυθμίσει των διακομιστή (browser) του κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να τον προειδοποιεί (τον χρήστη) για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των σελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώρισή του, δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.
  2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΡ
    Η διεύθυνση ΙΡ καθορίζεται από τον πάροχο της σύνδεσης μέσω της οποίας ο επισκέπτης / χρήστης έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στην συνέχεια στον Ιστότοπο. Η διεύθυνση ΙΡ κρατείται για τεχνικούς λόγους, καθώς και για την αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται της ασφάλειας των συστημάτων των σελίδων (server, data base, δικτύου κτλ). Η διεύθυνση ΙΡ πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη δύναται να γνωστοποιηθεί από την Επιχείρηση, εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές ή άλλες κρατικές Αρχές, τηρουμένης πάντοτε της κατά Νόμο προβλεπόμενης διαδικασίας.
  3. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
    Η Επιχείρηση δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή / και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή / και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, επικοινωνώντας στο email της Επιχείρησης.
    Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, πρέπει να στείλει μαζί με το αίτημά του αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτότητά του και θα λάβει απάντηση εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του αιτήματος.
  4. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    Η πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών / χρηστών περιορίζεται στους εργαζομένους ή τους παρόχους υπηρεσιών που θεωρείται εύλογα ότι χρειάζεται να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες / χρήστες ή για την εκτέλεση της εργασίας τους. Έχουν, επίσης, υιοθετηθεί τεχνικές, φυσικές και διοικητικές διαδικασίες που είναι κατάλληλες για την προστασία των πληροφοριών που αφορούν τους Χρήστες από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση.
    Υπογραμμίζεται ότι καμία μετάδοση ή αποθήκευση δεδομένων δεν μπορεί να είναι εγγυημένη ως 100% ασφαλής.
  5. ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
    Χρήστες των σελίδων που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες τους, οι οποίες μπορούν να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν από την Επιχείρηση. Σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο / προσβλητικό / ανήθικο υπάρχει προειδοποίηση προς τους επισκέπτες / χρήστες. Σε περίπτωση, που παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο / προσβλητικό / ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη.
    Η Επιχείρηση δεν συλλέγει εν γνώσει του προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Εάν διαπιστώσει ότι έχει συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 18 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, θα διαγράψει τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων της το συντομότερο δυνατό.
  6. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
    Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών των σελίδων της Επιχείρησης υπόκειται στους όρους της παρούσας πολιτικής και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τις λοιπές συναφείς νομοθετικές πράξεις σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος ως προς το συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής.
    Σε κάθε περίπτωση η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους της παρούσας πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών. Η χρήση των υπηρεσιών των σελίδων συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας.
    Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στην παρούσα, οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες των σελίδων.
  7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    H Επιχείρηση χρησιμοποιεί στους δικτυακούς τόπους της, το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit (την πιο ισχυρή σήμερα).
    Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).
    Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.
    Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Το BikeOdyssey είναι ένας 9ήμερος XC (Cross Country) ποδηλατικός αγώνας που διασχίζει την οροσειρά της Πίνδου. Είναι ο δυσκολότερος αγώνας στην Ελλάδα και ένας από τους δυσκολότερους παγκοσμίως.

Newsletter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα λαμβάνετε τα ενημερωτικά emails του BikeOdyssey.

Επικοινωνία

Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 31, Γέρακας Αττικής, 15344
Ώρες Γραφείου:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 20:00

 

+30 210 6613120
info@bikeodyssey.gr

 

Fast Stats

Some fast stats:

620

Km

19 800

elevation gain

57

villages

9

days