Bike Odyssey 2019: Δήλωση Συμμετοχής Διαπιστευμένων Δημοσιογράφων

Εκτύπωση

T journalists with accreditation cards 1

 

 

Από σήμερα, όλοι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που θέλουν να συμμετάσχουν στο δυσκολότερο αγώνα ορεινής ποδηλασίας της Ελλάδας μπορούν αρκεί να συμπληρώσουν τη φόρμα αυτή. Η διοργάνωση θα δεχτεί συγκεκριμένο αριθμό αιτήσεων, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

DAY4 137

Μόνο μέσα από αυτόν τον αγώνα ποδηλασίας οι δημοσιογράφοι μπορούν να αγωνιστούν, να νιώσουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες ενός αγώνα ορεινής ποδηλασίας, να δουν τα πανέμορφα τοπία της διαδρομής και εννοείται να ζήσουν τη ζεστασιά από τις υπόλοιπες ομάδες. Όλα όσα, δηλαδή, χρειάζονται για να αναμεταδώσουν τον αγώνα μέσω των προσωπικών τους εμπειριών! Έτσι έγινε με αρκετές ομάδες του φετινού Bike Odyssey όπως για παράδειγμα οι ομάδες BN Cycling, BikeBoard και VELO Czech Cycling Magazine.

Το Bike Odyssey 2018 μας χάρισε μοναδικές αναμνήσεις και μας γέμισε εμπειρίες έτσι ώστε να προετοιμαστούμε όσον το δυνατό καλύτερα για τον επόμενο αγώνα. Μπορεί να απομένουν ακόμα μήνες για την εκκίνηση του Bike Odyssey 2019 και οι εγγραφές των αθλητών να ανοίγουν σε μόνο δύο μήνες (15 Σεπτεμβρίου), παρόλα αυτά οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα μπορέσουν να είναι από τους πρώτους συμμετέχοντες του Bike Odyssey 2019!